Behandelingen

Rubberbase

De Rubberbase behandeling is een ideale toevoeging in onze nagelsalon.

 

Met de Rubberbase kunnen we de natuurlijke nagel verstevigen, maar ook de nagel egaal maken, dit is ideaal voor splijtende nagels of groeven in de nagel.

 

De Rubberbase zorgt voor een optimale hechting als basis voor gelpolish of lak.

 

De Rubberbase dient als extra versteviging van de natuurlijke nagel en zorgt voor een extra goede hechting en stevigheid waardoor de draagbaarheid van lak wordt verlengd van 2 naar 3 tot 4 weken.

 

Dus ideaal als je korte nagels hebt die inscheuren maar geen kunstnagels wilt!

Wat is het verschil tussen acrylnagels en gelnagels?

Je wilt graag je nagels laten doen, maar wat ga je laten zetten? Acrylnagels of toch gelnagels? Acrylnagels bestaan uit een vloeistof en een poeder, als je deze samen vormt ontstaat er een vloeibaar bolletje waarmee je een nieuwe nagel kunt creëren op je eigen nagel.

 

Bij gelnagels worden er meerdere lagen op je nagel gelakt die vervolgens na elke laag wordt uitgehard onder een UV-lamp. Bij acrylnagels droogt het op door de lucht. 

 

Nabehandeling

Als je de nagels mooi wilt houden is een nabehandeling aan te raden. Kunstnagels hebben om de 3 á 5 weken een nabehandeling nodig. Bij sommige mensen is het eerder van pas of later. Het product wat op de kunstnagel of op je natuurlijke nagel is aangebracht groeit mee met jouw natuurlijke nagels. Hierdoor krijg je bij de nagelriemen een stukje wat niet bedekt is met product, hierdoor kunnen de nagels eerder breken. Het is daarom belangrijk om niet te lang te wachten met de nabehandeling van je nagels. Het product wordt voorzichtig van je nagel afgevijld zodat je nagel weer glad wordt. Vervolgens brengen we een nieuw laagje aan op je kunstnagel. Als je de kunstnagels blijft onderhouden heb je in principe nooit meer een nieuwe set kunstnagels nodig, maar kan je het altijd opvullen.

Acrylnagels

Mooie verzorgde nagels, dat willen we natuurlijk allemaal. Ondanks dat je het wellicht zelf niet merkt, vallen mooie nagels direct op bij andere mensen. Met acrylnagels zie je er verzorgd uit en maak je meteen een goede indruk. Acryl kan worden gebruikt bij zowel een verlenging-, als een versteviging van de nagels.

 

De acryl bestaat uit een vloeistof en een poeder. Deze 2 samen vormen een vloeibaar bolletje, waarmee je een nieuwe nagel creëert op je huidige nagel. Als deze uit gehard is vijl je de acrylnagel in de gewenste vorm en zo krijg je een natuurlijk uitziende nagel.

 

Voordelen:

  • Acrylnagels zijn enorm stevig.
  • Doordat ze stevig zijn, zijn ze minder kwetsbaar. Hierdoor kunnen ze een lange tijd gedragen worden (drie tot vijf weken).

 

Nadelen:

  • Weinig buigzaam. Acrylnagels zijn wel zeer stevig, maar daardoor ook minder buigzaam. Wanneer je de nagels hard stoot kan dit voor breuken zorgen.

 

Hoe wordt het gezet?

Eerst worden je nagels klaargemaakt voor de behandeling door een mini-manicure. Hierbij worden je nagelriemen teruggeduwd en je nagels worden lichtjes gevijld zodat de acryl hecht aan je nagel en het stevig blijft zitten. Wanneer je hebt gekozen voor nagelverlenging (ook wel kunstnagels of nep nagels genoemd) worden nu de sjablonen geplaatst. Vanaf dat moment begint de behandeling met acryl. De acrylpoeder en de vloeistof worden gemengd tot een bolletje en aangebracht op de nagel en gevormd tot de juiste vorm en lengte.

Wanneer alle nagels zijn voorzien van acryl word je uiteindelijke nagelvorm gevijld naar jouw keuze. Kies je voor ronde, -, mountain peak, – of almond,- nagelvorm? Het kan allemaal! In de nagelsalon zijn voorbeelden aanwezig, zodat je een goede keuze kan maken. Als laatste brengen we een laag blanke nagellak of een mooie kleur aan. Geef met het maken van een afspraak aan wat je wensen zijn. Hou er rekening mee dat een verlenging wat duurder zal zijn.