Salon

ELLE Ô NORA  is een Allround nagelstudio die professionele hand- en nagelverzorging biedt. Secuurheid, creativiteit, zorgvuldigheid en topkwaliteit is waar wij voor staan en bekend om staan.

 

U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen waaronder manicure, acryl- en gelnagels. Ook voor rubberbase en gellak voor zowel uw handen als uw voeten, maar zo kunt u ook nog bij ons terecht voor heel veel verzorgingsproducten. Neem gerust een kijkje in onze webshop.

 

Bent u op zoek naar een nagelstyliste die streeft naar het creëren van de mooiste nagels? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

 

Waarom zijn verzorgde handen/ nagels zo belangrijk?

 

De eerste indruk die je maakt (denk maar eens aan sollicitaties, werk, bruiloften, feesten en dates) is heel erg belangrijk en kunnen in de meeste gevallen doorslaggevend zijn. De eerste indruk word o.a. gebaseerd op hoe je eruit ziet. Verzorgde handen en nagels vallen hier onder. Niet iedereen heeft mooie en natuurlijke nagels van zichzelf. Je nagels laten behandelen kan daarom een perfecte oplossing zijn.

ellen ter haar nagelsalon ELLE Ô NORA
nagelstudio nagelsalon dedemsvaart