IPL Huidverjonging

Op IPL gebied is huidverjonging de nieuwste ontwikkeling. Heeft u last van een grauwe, onrustige huid of couperose, spider naevi, acne, pigmentvlekken en rimpels?  Een MedCos IPL behandeling kan dan uitkomst bieden. De MedCos IPL-methode bestrijdt verschijnselen van huidveroudering effectief bestrijden. Tijdens de behandeling is er er een bevordering van de aanmaak van collageen, zodat de conditie van het bindweefsel en sterke verbetering ondergaat. Met als resultaat een jeugdige en vitale huid.

 

Wat is huidveroudering?

Bij veroudering van de huid zijn de genen een bepalende factor voor elk individu. Daarnaast spelen ook omgevingsfactoren een belangrijke rol in het verouderingsproces van de huid. Met name de huid wordt meer dan andere organen blootgesteld aan factoren uit de omgeving. De meest schadelijke invloed voor een versnelde veroudering is de chronische belasting met UV-straling, afkomstig van zonlicht. Andere factoren die het verouderingsproces van de huid versnellen zijn nicotinegebruik, zwaartekracht en klimatologische (hitte, wind etc.) omstandigheden. 

 

  • De huid wordt dunner.
  • Vorm en samenstelling van de huid verslechtert, er ontstaan rimpels.
  • Poriën in huid verwijden.
  • De talg- en zweetproductie neemt af, de huid droogt makkelijk uit.
  • Pigmentverschuivingen treden op en ouderdomsvlekjes ontstaan.
  • Bloedvaatjes verwijden en couperose kan ontstaan.
 
De behandeling

Tijdens de behandeling wordt de MedCos IPL op het huidoppervlakte geplaatst. de huid neemt het licht van de achtereenvolgende flitsen op waar het wordt omgezet in warmte. Dit proces geeft een stimulans aan de aanmaak van nieuwe huidcellen en aan de productie van nieuw collageen en elastine. Hierdoor is er een vervaging van het pigment, verdwijnen uitgezette bloedvaatjes en worden de poriën  in de huid fijner. Uw huis ziet er fris en jong uit. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden de MedCos IPL behandeling wekelijks te herhalen. De behandeling zelf duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Gemiddeld zijn er 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Het is raadzaam om iedere 2 maanden een onderhoudsbehandeling te ondergaan om het behaalde resultaat optimaal te houden. Tussen de MedCos IPL huidverjongingsbehandeling zit een rustperiode van 1 tot 2 weken.

 

Huidverbetering & huidverjonging dankzij ipl

Dankzij de MedCos IPL huidverjonging behandeling zijn zeer goede resultaten te behalen. Rond het 25ste levensjaar begint de huid te verouderen. Eerste tekenen zijn rimpels, couperose en verslapping van de huid. Het collageen in de huid neemt af. Natuurlijk hebben ook invloeden van buitenaf uitwerking op het proces, denk hierbij aan de zon, luchtvervuiling en roken. De MedCos laserbehandeling stimuleert de huid en geeft het die frisse uitstraling terug.