SALON

Een bezoekje brengen aan een nagelstudio komt steeds vaker voor. Met kunstnagels heeft u in één behandeling de door u gewenste lengte van uw nagels. Veel vrouwen hebben problemen met hun natuurlijke nagels. De nagels zijn te zwak, poreus, breken snel, scheuren in of splijten. Voor deze nagels zijn kunstnagels een goede oplossing. Ook voor nagelbijters zijn kunstnagels een goede uitkomst. Zo kunnen ook nagelbijters mooie verzorgde nagels krijgen, middels een nagelbijtbehandeling. Vraagt u ons gerust naar de mogelijkheden.

Gel
Gelnagels worden opgebouwd uit een gel die verhard wordt onder een UV-lamp. Dit is en blijft een vrij zachte substantie, de gelnagel is sterk en flexibel. Dit product is geschikt voor mensen die van zichzelf zeer dunne nagels hebben. Ook voor mensen die veel in het water zitten vanwege hun beroep bijvoorbeeld Kapsters, Interieur Verzorgster etcetera.
Net zoals de acrylnagel is de gelnagel ook erg creatief te bewerken met allerlei nail art en nail design.

Acryl
Een acrylnagel wordt opgebouwd uit een poeder en een vloeistof, dit wordt op de nagel aangebracht en hard uit aan de lucht. Binnen 3 minuten is de bovenste laag hard. Het duurt ongeveer 24-48 uur voor de acryl helemaal is uitgehard. Het wordt mooi dun opgebracht en geeft daardoor een zeer natuurlijk uiterlijk. Als alle nagels gedaan zijn met de acryl worden de nagels mooi afgewerkt en krijgen ze een mooie glans. De kunstnagels kun u eventueel laten versieren met steentjes, glitters ed.
De mogelijkheden voor kunstnagels zijn onbeperkt. U kunt er de mooiste creaties van maken en ook de acryl is in diverse kleuren en glitters te verkrijgen.

Nabehandelingen
Als u acryl nagels, gel nagels of een versteviging van de natuurlijke nagel heeft is het aan te raden om ongeveer om de 3 weken (afhankelijk van de conditie van uw nagels) de uitgroei van de kunstnagels bij te laten werken.Het ligt er aan hoe snel uw eigen nagels groeien. Dit is omdat de natuurlijke nagelplaat door groeit en komt er een ruimte tussen de kunstnagel en de nagelriem. De lengte wordt opnieuw bepaald en de nagels worden opnieuw in balans gebracht. Die ruimte moet weer opgevuld worden om te zorgen dat de kunstnagel niet van de nagel afgroeit en om de stevigheid van de kunstnagel te behouden. Ook als u een nagel beschadigd heeft of er helemaal af is wordt deze gerepareerd. Als u french manicure nagels heeft wordt de witte rand weer opnieuw geplaatst omdat deze ook is uit gegroeid. Ook kunnen uw nagels gelakt worden.

Na een nabehandeling zien uw nagels er weer als nieuw uit


Welkom

location

Welkom op de website van ELLE Ô NORA
U kunt bij ons terecht voor kunstnagels, hand- en voetverzorging.


Cadeaubon

location
Wie geeft u onze bon cadeau?

U kunt kiezen uit een van onze behandelingen, of een zelf te bepalen bedrag. Meer info klik hier