Cadeaubon

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, een bruiloft, iemand die net geslaagd is of iemand die het gewoon verdient eens in het zonnetje gezet te worden? Wat is er nou leuker om een behandeling cadeau te geven of te krijgen! Met bijvoorbeeld een cadeaubon voor een SPA manicure behandeling is succes verzekerd bij ELLE Ô NORA!

Onze cadeaubon is op maat, u kunt kiezen voor een specifieke behandeling of een door u gewenst bedrag.

Een ELLE Ô NORA cadeaubon bestellen?

1. Online via info@elleonora.nl . Geef in uw email uw cadeaubonwensen aan (welke behandeling of welk bedrag) en het postadres waar de cadeaubon naar toe gestuurd moet worden. U ontvangt vervolgens een email van ons met de betaalinstructies. Zodra de betaling op onze rekening is bijgeschreven sturen wij de cadeaubon naar het door u opgegeven adres. U mag de cadeaubon natuurlijk ook bij onze salon op komen halen.

2. Telefonisch. Geef in het telefoongesprek uw cadeaubonwensen aan (welke behandeling of welk bedrag) en het postadres waar de cadeaubon naar toe gestuurd moet worden. Wij zullen vervolgens telefonisch de betaalinstructies met u doornemen. Zodra de betaling op onze rekening is bijgeschreven sturen wij de cadeaubon naar het door u opgegeven adres. U mag de cadeaubon natuurlijk ook bij onze salon op komen halen.

3. Bij onze salon. Geef aan onze medewerkster in onze salon uw cadeaubonwensen door (welke behandeling of welk geldbedrag). De cadeaubon zal dan direct voor u uitgeschreven worden. U kunt de cadeaubon contant voldoen. Zodra de betaling voldaan is kunt u de cadeaubon direct meenemen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.


Welkom

location

Welkom op de website van ELLE Ô NORA
U kunt bij ons terecht voor kunstnagels, hand- en voetverzorging.


Cadeaubon

location
Wie geeft u onze bon cadeau?

U kunt kiezen uit een van onze behandelingen, of een zelf te bepalen bedrag. Meer info klik hier