Bruidsnagels

Uw trouwdag komt eraan, waarschijnlijk de mooiste dag van uw leven. Er moet veel geregeld worden, de jurk, de bloemen, de uitnodigingen, de kapper en niet te vergeten.... de nagelstyliste!

Uw nagels zijn op deze bijzondere dag ook een belangrijk aandachtspunt, denk aan het uitwisselen van de ringen, de foto's die van uw handen worden gemaakt, de handdrukken die u die bijzondere dag gaat ontvangen. Om een goed idee te krijgen van uw wensen, wat u wel of niet mooi vindt, uw trouwjurk (denk aan terugkomende kleuren, glitters ed.)en een wederzijdse kennismaking, zal ik altijd een korte intake inplannen. Aan de hand daarvan kunnen wij eventueel een proefnagel zetten.

Het intake gesprek en eventueel bruidsarrangement.


De intake zit bij het bruidsarrangement inbegrepen, maar uiteraard is een bruidarrangement niet verplicht. Juist omdat er zoveel mogelijkheden zijn en voor ieder wat wils, Zullen we wel altijd een intake plannen. Daarnaast kunt u dan een aparte afspraak maken voor bijvoorbeeld een French Manicure/kleur op de natuurlijke nagel of een set kunstnagels met eventueel een kleur naar uw keuze.

Bruidsarrangement ; € 85,00

- Intake
- Complete set nagels
- Kunstnagels naar keuze (dit kan gel of acryl zijn)
- Bruidstasje met: nagellak, vijl, en een handlotion (handig voor de grote dag) - Manicure (Dit wordt een week vòòr het zetten van de nagels gedaan)

ACRYL BLOEMEN, NAILART, STEENTJES, GLITTERS, PARELS EN 3D ART PRIJZEN IN OVERLEG


Ja, ik wil..... Mooie verzorgde bruidsnagels? Neem dan contact met ons op.


Welkom

location

Welkom op de website van ELLE Ô NORA
U kunt bij ons terecht voor kunstnagels, hand- en voetverzorging.


Cadeaubon

location
Wie geeft u onze bon cadeau?

U kunt kiezen uit een van onze behandelingen, of een zelf te bepalen bedrag. Meer info klik hier